Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Δεν είναι γάλα, είναι φάρμακο!!

Σήμερα το πρωί, με μεγάλη χαρά πελάτες μας ενημέρωσαν για την επιτυχημένη αντιμετώπιση εκζέματος με χρήση του Body Lotion Cleopatra. Μάλιστα μπήκαν στον κόπο να μας στείλουν φωτογραφικό υλικό από την εστία εκζέματος πριν και μετά από τη χρήση του Body Lotion Cleopatra για 15 μέρες. Πραγματικά δεν έχουμε λόγια και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας εμπιστεύτηκαν.


Συνοπτικά οι ιδιότητες του Γάλατος Γαϊδούρας:
Η περιεκτικότητα σε λιπαρά είναι πολύ χαμηλότερη σε σχέση με το αγελαδινό γάλα, ενώ η περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C είναι 60 φορές μεγαλύτερη. Περιέχει επίσης βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, D, E, και είναι μια πλούσια πηγή ασβεστίου, φωσφόρου, νατρίου, σιδήρου, ψευδαργύρου και ανοσοσφαιρίνες γλυκερίνης που το καθιστούν εξαιρετικά επωφελές για την κατανάλωση και την φροντίδα του δέρματος.

Είναι κατάλληλο για παιδιά που πάσχουν από αλλεργίες, για τη θεραπεία του κοκίτη, ηλικιωμένους με οστεοπόρωση, πόνους των αρθρώσεων, άσθμα, έλκος στομάχου, συμπτώματα χαλάρωσης εμμηνόρροιας, πονόλαιμος, θεραπεία της φυματίωσης, και πιο γενικά βήχας κάθε είδους. Υπάρχουν επίσης αναφορές, ότι δηλητήριο από δάγκωμα φιδιού εξουδετερώθηκε με γάλα γαϊδούρας!

Στην κοσμετολογία, τα υψηλά επίπεδα φωσφολιπιδίων πρωτεΐνης και ceramide καθιστούν το γαϊδουρόγαλα ένα προϊόν εξαιρετικό κατά της αντιγήρανσης, της θεραπείας των ρυτίδων και την αναγέννηση του δέρματος. Επίσης, έχει σημαντικά οφέλη στην αντιμετώπιση του εκζέματος, ακμής και ψωρίασης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου