Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Θαυματουργό το γάλα γαϊδούρας;

Οι ιδιότητες του γάλακτος της γαϊδούρας που είναι και το κοντινότερο προς το ανθρώπινο μητρικό, είναι γνωστές ήδη από την αρχαιότητα. Εκτός από τις έξοχα αποτελεσματικές κοσμετολογικές του εφαρμογές έχει και σημαντικές θεραπευτικές εφαρμογές στην ιατρική οι οποίες όμως δυστυχώς παραγκωνίζονται.

Το γάλα της γαϊδούρας είναι πολύτιμο δώρο της φύσης. Η αξία του και τα οφέλη που παρέχει στο δέρμα είναι γνωστά στις μέρες μας. Συνήθως μια επάλειψη αρκεί για να έχουμε ορατά αποτελέσματα σε ξηρή, ευαίσθητη, επιρρεπή σε κακή επούλωση, με αλλεργικές ευαισθησίες, ρυτιδιασμένη και γερασμένη επιδερμίδα και ειδικά όταν αναζητάμε μια αναγεννητική και αντιοξειδωτική επίδραση για το δέρμα. Εξαιτίας του μοναδικού του συνδυασμού λιπαρών οξέων Ωμέγα 3 και 6 με βιταμίνη Α και Ε, αναζωογονεί το δέρμα και προλαμβάνει τη γήρανση του. Το γάλα της γαϊδούρας είναι υψηλής περιεκτικότητας και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και είναι ιδανικό σε περιπτώσεις εξάντλησης, αδυναμίας, κακής θρέψης (υποσιτισμού), και γενικά κακής μεταχείρισης του οργανισμού.

Μπορεί να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό το ανοσοποιητικό σύστημα καθώς στη σύσταση του και σε ικανοποιητικά ποσοστά, εμπεριέχονται ανοσφαιρίνη και λυσοζύμη (ιδανική περίπτωση για γυναίκες σε εγκυμοσύνη, αδύναμα βρέφη και νήπια και ανθρώπους σε προχωρημένη ηλικία). Οι πλούσιοι ολιγοσακχαρίτες του το κάνουν κατάλληλο για την ευαισθησία στη δυσκοιλιότητα, τις αλλεργίες και στην ανισορροπία της εντερικής μικροχλωρίδας. Επιπλέον είναι υψηλής περιεκτικότητας και χαμηλό σε λιπαρά και καζεΐνη. Αυτές και άλλες πολλές ιδιότητες του το καθιστούν προϊόν υψηλής αξίας με μεγάλη γκάμα εφαρμογών, ( όπως στην πρόληψη και αντιμετώπιση ασθενειών του ανοσοποιητικού, των δερματικών παθήσεων και αλλεργιών, της ηπατικής λειτουργίας κ.ά.), καθώς και πρώτης τάξεως γάλα βρεφικής ηλικίας στις περιπτώσεις που το μητρικό είναι λίγο ή ακατάλληλο.

Διευκρινίζεται ότι το γάλα της γαϊδούρας δεν είναι το φάρμακο που θα λύσει ως εκ θαύματος προβλήματα υγείας, ούτε ένα ρόφημα που θα καλύψει όλες τις διατροφικές ελλείψεις του οργανισμού σας, αλλά ένα ιδιαίτερα σημαντικό προϊόν που προσφέρει πολύ μεγάλο όφελος σε θέματα υγείας, διατροφής και αισθητικής. Εάν καταφέρετε να το εντάξετε στην καθημερινότητα σας ως μέρος μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής θα αντιληφθείτε άμεσα τα ευεργετικά του αποτελέσματα. Εάν πάλι οι κυρίες έχετε τη δυνατότητα να το εφαρμόζετε με συχνές επαλείψεις στο δέρμα του προσώπου και του σώματος σας, μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε και να φαίνεστε πιο όμορφη από ποτέ κάνοντας τους άλλους γύρω σας να αναρωτιούνται για την αλλαγή που έχει συντελεστεί πάνω σας.
(φάρμα Τσιχουρίδη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου