Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Νέες Καλλυντικές Κρέμες και Γαλακτώματα Προσώπου

Και επιτέλους έτοιμες οι νέες μας συνταγές!!! Μετά από καιρό δοκιμών καταλήξαμε στις τελικές μας κρέμες που ήδη είναι έτοιμες!!!

Ξεφύγαμε από την παραδοσιακή θαυματουργή κεραλοιφή και παρασκευάσαμε ένα πιο "καλλυντικό" προϊόν με βάση όμως τα πιο αγνά υλικά. Αποφύγαμε την πολύ λαδερή υφή της κεραλοιφής και φτιάξαμε ενυδατικές, δροσερές κρεμούλες προσώπου που αφήνουν αίσθηση δροσιάς και απορροφούνται αμέσως από την επιδερμίδα. Σας παρουσιάζουμε με μεγάλη χαρά τα νέα μας προϊόντα:

1. Κρέμα προσώπου με γάλα γαϊδούρας, έλαιο αργκάν, έλαιο ρόδι, αμυγδαλέλαιο, φυσικό κολλαγόνο και μελισσοκέρι. (μετά τα πολύ επιτυχημένα αποτελέσματα του ίδιου σαπουνιού, προσπαθήσαμε να βγάλουμε κρέμα προσώπου με τα ίδια συστατικά).

2. Κρέμα προσώπου με χυμό από ΦΡΕΣΚΑ φρούτα - υπερτροφές (αρώνια, γκότζι, βατόμουρα, κράνα, ρόδι), αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη Ε και μελισσοκέρι. Αντιοξειδωτική, για νεανικές επιδερμίδες, αναπλαστική, ενυδατική.

3. Κρέμα προσώπου με αφέψημα και έλαιο Κυνόροδου (καρπός της Αγριοτριανταφυλλιάς), έλαιο αβοκάντο( πλούσιο σε βιταμίνη Α), αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη Ε και μελισσοκέρι. Για κάθε ηλικία και επιδερμίδα. Κρέμα αναζωογωνητική, αναπλαστική χάρη στις τεράστιες ποσότητες βιταμίνης C που περιέχει το κυνόροδο.

4. Κρέμα προσώπου με έλαιο Ρόδι, φυσικό κολλαγόνο, έλαιο αργκάν, αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη Ε και μελισσοκέρι. Κυρίως για ηλικίες που εμφανίζουν τις πρώτες ρυτίδες. Αντιγηραντική, αντιρυτιδική.

και δύο γαλακτώματα για το πρόσωπο:

1. Γαλάκτωμα με πράσινο τσάι, πράσινη άργιλο και φύκια με έλαιο αλόης και αμυγδαλέλαιο. Ένα γαλάκτωμα για βαθύ καθαρισμό του προσώπου που λειτουργεί και ως μάσκα προσώπου.

2. Γαλάκτωμα με χαμομήλι, έλαιο αβοκάντο, έλαιο καρύδας, έλαιο κυνόροδου και βαλσαμόλαδο. Ένα γαλάκτωμα κατάλληλο για πριν και μετά την έκθεση της επιδερμίδας στον ήλιο αλλά και για καθημερινή χρήση ντεμακιγιάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου