Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Έλαιο Ροδιού

Το Έλαιο Ροδιού έχει πολλές και θαυμαστές ιδιότητες. Αποτελεί πολύτιμο συστατικό σε καλλυντικές κρέμες, σαπούνια, και προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Προτιμήστε τα για ταλαιπωρημένες επιδερμίδες αλλά και για ενυδάτωση, ελαστικότητα και λάμψη. Ότι πιο πολύτιμο για την ώριμη επιδερμίδα....

Το ρόδι παρουσιάζει έντονη αντιοξειδωτική δράση και σε συνδυασμό με τα σπάνια λιπαρά οξέα που περιέχει το κατατάσσει στα πιο αποτελεσματικά φυσικά συστατικά για την καταπολέμηση των σημαδιών γήρατος.