Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΓΙΣΕΙΣ

Η προσπάθειά μας, με τη στήριξη τη δική σας πάντα είναι γεγονός... Ανοίξαμε Τράπεζα Αίματος με το όνομα "Σύλλογος Καρκινοπαθών Ηλίας Σιδηρόπουλος" στο κέντρο αιμοδοσίας του νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ΑΧΕΠΑ.. Στη μνήμη του πατέρα μας Ηλία κάνουμε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουμε αίμα προκειμένου να εξυπηρετήσουμε περιστατικά καρκινοπαθών που χρειάζονται μεταγγίσεις. Τα βιώσαμε, γνωρίσαμε, νιώσαμε, ζήσαμε πόσο βοηθάει αυτούς τους ήρωες ζωής μια φιάλη αίμα αλλά και πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί αυτή και έτσι πήραμε αυτή την απόφαση ώστε να βοηθήσουμε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούμε.

Ευχαριστούμε προσωπικά τον καθένα που έδειξε ενδιαφέρον για την προσπάθεια αυτή, για τα στοιχεία που μας δώσατε προκειμένου να σας ειδοποιήσουμε όταν είμαστε έτοιμοι, αλλά και όλους εσάς που αναδημοσιεύσατε τα status μας προκειμένου να το μάθει όλο και περισσότερος κόσμος.

ΌΛΟΙ μας από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν είστε, μπορείτε να πάτε στο πλησιέστερο νοσοκομείο και να δώσετε 5 λεπτά από το χρόνο σας. Απλά αναφέρετε να καταχωρηθεί η φιάλη στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Ηλίας Σιδηρόπουλος, που έχει ανοιχτεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Το κέντρο αιμοληψίας στο ΑΧΕΠΑ λειτουργεί (http://www.ahepahosp.gr/med3_aimod.asp):
Τις καθημερινές 8:30 – 13.30 και 17:30-19:30
Το Σάββατο την Κυριακή και αργίες 9:00-12:30
Την Τετάρτη οι αιμοληψίες αρχίζουν ώρα 10.30
Μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο νούμερο 2310 993390 για οποιαδήποτε πληροφορία θελήσετε.

Στον παρακάτω σύνδεσμο σας επισυνάπτουμε ένα έγγραφο με Οδηγίες προς τον Υποψήφιο Αιμοδότη προκειμένου να γλιτώσετε τυχόν ταλαιπωρία.
https://docs.google.com/document/d/12I6RSHjbf6UJKXct2SQrT_6B-j_-0OgJvs-vJe2-xtY/edit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου