Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Προϊόντα με Τσουκνίδα

Εφόσον είδαμε τις ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ιδιότητες της Τσουκνίδας μας και το πόσο ωφέλιμη είναι στον οργανισμό μας σαν αφέψημα, ας ρίξουμε μια ματιά σαν εξωτερική ή καλλυντική χρήση τί μπορεί να κάνει για εμάς:
Καταρχήν:

Η βάση όλων των προϊόντων με Τσουκνίδα, το ΤΣΟΥΚΝΙΔΕΛΑΙΟ:
Διατηρεί όλες τις ιδιότητες της τσουκνίδας, που στην αρχαιότητα θεωρούνται το υπέρτατο φάρμακο ενάντια σε όλες τις ασθένειες. Κατάλληλο για παθήσεις του τριχωτού της κεφαλής και κατά της τριχόπτωσης. Κατάλληλο και για πληγές. Μειώνει την αιμορραγία.

Στη συνέχεια οι κεραλοιφές μας:

Κεραλοιφή ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ
για δερματικές παθήσεις του τριχωτού της κεφαλής, για δερματικές παθήσεις γενικότερα, αλλεργίες, αναφυλαξίες, έκζεμα, πάνες σύγκαμα.

Κεραλοιφή ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ - ΔΑΦΝΗ - ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
Μία πιο έντονη αλοιφή από την σκέτη Τσουκνίδας. Για θρέψη και ενυδάτωση για ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά, κατά της ψαλίδας, του φριζαρίσματος αλλά και θεραπευτική για δερματικές παθήσεις του τριχωτού της κεφαλής. Κατά της τριχώπτωσης.

Κεραλοιφή ΗΕLIOS με ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ - ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ
μία έντονη κεραλοιφή για σοβαρά προβλήματα κατακλίσεων, πληγών και εκζεμάτων, ψωρίασης αλλά και για κύστεις, έντονο πρόβλημα ακμής και γενικά θαυματουργό για κάθε δερματικό πρόβλημα

Και τα Σαπουνάκια μας:

Σαπούνι ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ - ΛΕΜΟΝΙ
Με αμυγδαλέλαιο. Τονωτικό, διεγερτικό και αντιμικροβιακό. Είναι εξαιρετικά για τις λιπαρές επιδερμίδες. Κατάλληλο για παθήσεις του τριχωτού της κεφαλής, κατά τις τριχόπτωσης, της πιτυρίδας και της ξηροδερμίας.

Σαπούνι ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ - ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ - ΔΑΦΝΗ
Με αμυγδαλέλαιο. Κατάλληλο για παθήσεις του τριχωτού της κεφαλής, κατά τις τριχόπτωσης, της πιτυρίδας και της ξηροδερμίας. Ένα πιο έντονο σαπούνι από το Τσουκνίδα Λεμόνι για πιο έντονες παθήσεις του τριχωτού της κεφαλής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου