Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Οι προσφορές συνεχίζονται.....

Αγαπητοί πελάτες,

με χαρά ανακοινώνουμε πως οι προσφορές στα προιόντα με γάλα γαιδούρας θα συνεχιστούν!!!! Επίσης για αγορές άνω των 40€ ΔΩΡΕΑΝ και τα έξοδα αποστολής μαζί με την αντικαταβολή..(διαφορετικά τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στα 3,80€)


Λίγα λόγια λοιπόν για αυτό το περίφημο γάλα...Ειδικές Προσφορές, Εκπτώσεις

Αναλύσεις για το Γάλα Γαϊδούρας δείχνουν την παρουσία σε αρκετά μεγάλες ποσότητες βιταμινών Α1, Β1, Β2, C και Ε καθώς και ένα εξαιρετικό ποσοστό ανοσοσφαιρήνης , μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο, ψευδάργυρο και sodium. Οι πρωτεΐνες γάλακτος προσφέρουν αξιόλογες ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες. Η ενυδατική τους ικανότητα είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής απορρόφησής τους από την επιδερμίδα, καθώς και της δυνατότητας τους να δεσμεύουν νερό. Βοηθούν στη διατήρηση της φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας των κυττάρων, καθώς συμμετέχουν στη σύνθεση του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της κερατίνης.

Ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα:
  • Βοηθά στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων όπως έκζεμα και ψωρίαση.
  • Ρυθμίζει την φυσιολογική μεταβολική δραστηριότητα των κυττάρων, διορθώνει την θαμπάδα και αναζωογονεί τις γραμμές έκφρασης του προσώπου.

Για τους όλους τους παραπάνω λόγους, θέλουμε ο κάθε ένας και η κάθε μία από εσάς να το δοκιμάσει και να το καθιερώση στην καθημερινή προσωπική του περιποίηση χωρίς να θεωρείται πια ως ένα "είδος πολυτελείας" !!!!

Με εκτίμηση,
Ορεινός ΒιόΚηπος,
Mountain Bio-Garden pltd


Διαβάστε περισσότερα: http://oreinos-viokipos.webnode.gr/news/oi-prosfores-mas-synechizontai-kai-me-dorean-metaforika-kai-antikatavoli/















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου