Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Η ΣΩΣΤΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥΑνεξάρτητα από την ηλικία, υπάρχουν κάποια βασικά βήματα περιποίησης που πρέπει να ακολουθούμε σε καθημερινή βάση για να έχουμε πάντα υγιή και όμορφη επιδερμίδα. Το να γεμίζουμε τα ράφια μας με δεκάδες κρέμες και προϊόντα περιποίησης δεν αποτελεί εγγύηση πως το δέρμα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αντίθετα αν ακολουθούμε ένα καθημερινό πρόγραμμα περιποίησης πρωί και βράδυ είναι σίγουρο πως είμαστε σε πολύ καλό δρόμο στο να διατηρούμε όμορφη την επιδερμίδα μας... Και απαραίτητο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το ντεμακιγιάζ!!!!

Ποτέ μην κοιμόσαστε με βρώμικη επιδερμίδα. Ακόμα και αν δεν είστε μακιγιαρισμένες το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε κάθε βράδυ πριν τον ύπνο είναι να καθαρίζετε την επιδερμίδα. Οι ρύποι της ατμόσφαιρας, ο ιδρώτας κολλούν επάνω στην επιδερμίδα και το πρωί είναι πιθανό να αντικρύσουμε σπυράκια και μαύρα στίγματα στο πρόσωπό.

Κάθε επιδερμίδα έχει της δικές της ανάγκες. Είτε αυτό είναι ρυτίδες, ξηρότητα, ακμή, λιπαρότητα, είναι σημαντικό να επιλέγετε τα σωστά καλλυντικά για τον τύπο του δέρματός σας και τις ανάγκες του.

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά προϊόντα για το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό της επιδερμίδας. Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείτε ένα απαλό γαλάκτωμα και λοσιόν καθαρισμού, καλής ποιότητας και να τα συνοδεύετε με ένα απαλό υγρό ή αφρό καθαρισμού το οποίο είναι και για τα μάτια, και να ξεπλένετε το πρόσωπο με χλιαρό νερό.